lördag 14 maj 2011

Jamie Olivers underbara italienska ravioli

En av våra gamla favoriträtter blev det idag. Vi gjorde egen pasta på gammalt italienskt vis. Ägg och mjöl. Sen körde vi degen i pastamaskinen till långa längder. Vi fyllde dem med mozzarella, basilika, soltorkade tomater och prosciutto. Koka ca 4-5 min. Sen är det bara att ringla finaste olivoljan som går att hitta i svenska butiker, strö parmesan och en liten kvist basilika. Sist några drag med pepparkvarnen.


Kanske ett av det godaste vi kan göra.

2 kommentarer:

  1. Hej vännen
    Nu får du ta mig f-n snart öppna restaurang.
    Älskar din mat!!!!
    kram från vännen med stort V

    SvaraRadera
  2. Vännen med stort V! Det behövs nog mer än en kreativ matlördag då och då. Men tack ändå. Men vad sägs att om tala om vem du är :-)?

    SvaraRadera