
Jag ljuger inte...mina rädisor är mellan 5-10 cm långa och alldeles ljuvliga. Nu börjar jag skörda vårens arbete på allvar.
En röra från Lina´s Matkasse vill jag bjuda er på. Alldeles alldeles underbar. Perfekt att ha på midsommarbordet och bre på nybakt bröd eller hårdmacka (smör först så klart):
Bönröra:
Mixa ihop
1 pkt stora vita bönor (avrunna)
1 kruka basilika (jag gick bara ut i växthuset :-)
1 vitlöksklyfta
4 msk olja
1/2 burk soltorkade tomater
Klart!! och gudomlig!
Men härligast är ändå att skiva ovanstående rädisor tunt och lägga på ett falurutbröd. Strö gräslök och flingsalt ovanpå.
Verkligen jättegoda rädisor, Mjälla!
SvaraRaderaRören var ett av det godaste jag ätit.
Gott på surdegsbröd och en kall öl därtill.
Mums sa mamma